tisdag 10 maj 2011

Magont

Ja nu är det sluttestat med minifom för vår del, var enda gång vi provat det så har lilla plutten fått superont i magen, gallskriker och är otröstlig. Det enda som kan hjälpa lite är om vi ställer oss i duschen med honom. Men där kan man ju inte stå så länge..

Igår kväll fick han ont i magen eftersom vi provat minifom på dagen. Så på kvällen vid halvtio när Andreas lyckats få honom någorlunda lugn fick han en flaska ersättning och somnade.( Han hade då skrikit i sammanlagt 40-50 minuter så det är inte jättelänge men ändå jobbigt att se honom må dåligt :/) La honom i sängen och sen sov han lungt o fint fram till klockan 3. Hade tuttat på mig innan under natten men kl 3 så blev det lite gnäll så en flaska med ersättning fick honom nöjd. Så sov han fram till klockan 5, då det blev lite rapning och så bröstet. Sen sov han fram tills efter kl 7. Nu ligger han och sover igen. :)

soligt ute så vi ska väl ta oss ut på en promenad om ett tag :)

2 kommentarer:

maria mattsson sa...

Plutten då.. Har han kolik eller är det "bara vanligt" magont? Inget kul när de har ont de små liven :-( Hoppas det blir bättre snart, så han blir en gladare plutt..

Maria @ Sixtens mor sa! sa...

Tror det är mer vanligt magont. Han skriker inte sådär okontrollerat varje dag. Hoppas iaf att det bara är vanligt magont...