onsdag 30 december 2009

2009 - året som gått.

 
Januari 2009
Jag och Andy hade bott ihop i en månad och hade ångest över att vår bostadssituation inte var så bra, vi får klagobrev från en okänd granne. Vi började leta lägenhet och den 15:e så köpte vi vår tvåa i Årsta. Lycka!!!! :D Jag börjar på vv och har stora planer. Det visar sig dock att latmasken vann. Gick bara ner 4 kg på ETT ÅR!!!!! Shame on me!


Februari 2009
Det var mycket mys och bubbelbadande. Jag tatuerade högerarmen för 4 gången. Den blev färgglad. Planerade renoveringen av nya lägenheten. Försökte vara duktig med vv men sötsuget var stort. Mina minsta bröder fyllde 21 & 18 och jag insåg att de faktiskt är vuxna och inte lilla Lidusi & Yllop.


Mars 2009
Min svärmor tatuerar sig för första gången. Jag besöker Uddevalla för första gången och det var verkligen fint där vid vattnet. Vårsolen började värma lite. Jag börjar falla tillbaka i gamla mönster och är trött mest hela tiden. Vi börjar flyttpacka och får hotbrev från de okända grannarna. Är lättade över att slippa patrasket!


April 2009
Andreas föräldrar kommer och hjälper oss att renovera vår lägenhet. Vi flyttar in i början av månaden. Mamma och pappa köper en finfin kökslampa åt oss. Vi äter en massa på Palmyra för att sen lessna lite på kebab. Känns underbart att fixa och renovera något som är vårat. Solen börjar visa sig mer och mer. Snart kan vi använda balkongen.


Maj 2009
Vi får finbesök av Liam. Vi hänger på skansen och tittar på aporna i evigheter. Det börjar bli underbart fin i Årsta. Promenerar längs Årstaviken och fotar så mycket jag kan. Mamma och min morbror kommer på besök. Jag frossar i jordgubbar. Det är varmt och soligt, andreas passar på att fylla 30 år.


Juni 2009
Vi har semester! Åker till Dalarna och går på festival. Åker till Uddevalla och badar i havet och förälskar mig i landskapet. Vi njuter av sol och värme i 2 veckor.


Juli 2009
Jag hyllar mina föräldrar med en tatuering på högra benet. Andreas skaffar sig en sjömanstjej på armen. Min bästa väns möhippa äger rum, en mycket lyckad dag som följande dag gör att jag helst låg i fosterställning under täcket. Fick medicin mot min svåra pms. Bakade massor av cupcakes och Andreas köpte Wii fit.


Augusti 2009
Min bästa vän gifter sig. Ett underbart bröllop. Andreas och jag har varit ett par i ett år och vi förlovar oss. Jag börjar redan längta efter nästa års semester. Vi åt fler cupcakes. Det blev en hel del filmtittande och shopping till hemmet.


September 2009
Jag går till anna på why not och klipper av mig håret. Andreas tyckte det blev väldigt kort, själv var jag nöjd :D Vi firar in hösten med ny hatt och ny basker. Jag tapetserade om i sovrum och hallen, blev galet fint. Vi fick besök från Uddevalla och jag var i Mockfjärd. En månad med mycket inplanerat.


Oktober 2009
Vi tar oss en minisemester och åker till Uddevalla, Stenungsund & Göteborg. Har det underbart på SPA och myser på hotell. Vi bestämmer att vi ska gifta oss i Dalarna 2010. Jag får nya glasögon. Klipper mig själv och Andreas gillar det inte ;) Mammas katt Missie dör :( och jag inser att jag är en hejjare på vaniljbullar.


November 2009
Jag börjar planera inför julen. Granen ska bli kitschig. Längtar efter snö och vinter. Är lite sjuk och har yrsel i några dagar. Känner mig risig mest hela tiden. Vi får besök av Andreas bror och hans tjej, blir tapas och hemmamys.


December 2009
Det blir vinter några dagar innan jul. Massor av snö och jag älskar det. Andreas och jag firar vår första jul tillsammans. Är till Mockfjärd och firar min födelsedag i början av december. Jobbar och sliter men längtar mest av allt hem till mina raggsockor och morgonrock. Så nu sitter jag på sängen iförd morgonrock och raggsockor och tänker igenom året som gått. Händer mycket i början och sedan har det rullat på. Hoppas 2010 blir ett underbart år precis som 2009 varit.

Gott Nytt År alla kära.

Inga kommentarer: