söndag 23 mars 2008

Sommarstugan.

image261



Idag var vi till Tansen och kollade hur det stod till med den nyinköpta sommarstugan, jösses va det kommer krävas jobb för att få den och tomten fin.  När vi var där var det -5 grader inomhus och +2 grader utomhus *brrr* det var lite kallt om tårna efter ett tag. Tror dock att det kan bli mysigt där bara man rensar bort allt skit som inte borde vara där. Samt målar om lite här och där.

image262


Vi hade tagit med oss fika men vi fick stå utanför i solen o fika för inne gick det inte o vara. Sen gick vi en sväng o hälsade på hos vänner till mamma o pappa som har stuga några tiotal meter bort. Det var dock sååå skönt att sätta sig i bilden och åka hem sen. Fötterna är kalla än på mig.

Haft det riktigt mysigt här i Dalarna, även om det varit minusgrader och lite snö. Här kommer lite fler bilder från utflykten.

image263


Här är jag och min bror Linus, vi har precis kommit fram till stugan och solen värmer lite gott i ryggen.

image264


Det som är mysigt med sommarstugor är att man eldar för att få värme, massa mys!!!!


image265

Som synes så ser det ut som skit just nu men är den förre ägaren som har kvar sina grejer än. Han ska väl tömma sen i vår, då ska vi dit o börja planera allt som ska göras. Det ska bli skojigt. Kommer nog vara där uppe några veckor i sommar och hjälpa till :)

image266


Nu ska jag gå och äta majonäs- & räkägg och annat gott som blev kvar från igår :)




Inga kommentarer: