söndag 16 mars 2008

musik & bakning


image255

Igår var jag ut med sjuksyrran och några till, vi var till KGB och såg på Kamikaze Queens. Inte mitt favvoband om man säger så men sjuksyrran hade lovat att komma o titta då han känner en i bandet. Jag störde mig på att tjejerna i bandet hade för stora eller för små korsetter på sig. Jupps jag är skadad. Idag när jag åkte hem till mig så kom jag o tänka på en sak, nämligen var för jag inte anmäler mig till en kurs i sömnad. Jag vill ju lära mig den konsten ordentligt. Måste ta och sättta mig och se vad det finns för kurser och vad de kostar.

Jag har precis ställt in en lasagne i ugnen och oj va gott det ska bli. Sov över hos sjuksyrran och sov så himla gott, ville nästan inte gå upp när det var dax för det. Nu sitter jag här hemma så jag inte stör i pluggandet. Jag har slängt soporna i grovsoprummet som jag planerat att göra. Tror jag ska ta och baka något, en toscakaka vore väldigt gott!
Fast samtidigt vore vanliga muffins gott de med, choklad med kaffesmak är mumma eller muffins med hallon, jäklar nu måste jag gå o handla så jag kan baka muffins i massor :D

image256

Inga kommentarer: