söndag 26 december 2010

God Fortsättning!

Hoppas alla har haft en underbar jul! Speciellt Andreas och hans (vår) familj på bästkusten :) Idag så är deten speciell dag, nämligen mammas födesledag :D Vi ska ha vår årliga duppa på nyåkern. Det ska bli trevligt :)

Jag ska dessutom åka hem till Årsta idag, hoppas det inte är något krångel med tågen. Kollade vädret och verkar inte vara nån större fara. Är ju inte superkallt längre.

Hoppas Andreas tar sig hem utan problem imorgon oxå. Vore ju trist om det blir mer krångel när han ändå råkade ut för väldigt lång försening i förrgår.

Nu ska jag nog ta och slappa i soffan, har lite värk i sidan idag så det är nog bäst att ta det lugnt :)

5 kommentarer:

Catharina sa...

Årliga duppa på Nyåkern? Mystisk dalakommentar ifrån en mystisk dalkulla för jag förstår inte alls ju...:) Låter för övrigt bra att du haft det mysigt över jul och nu håller vi tummarna för att du och mr 08 kommer hem ordentligt med tågen....

maria sa...

Duppa = fikabröd /kalas och nyåkern är området där mina föräldrar bor :)
Mamma o jag har alltid ett kalas på annandagen med massor av fiakbröd och kakor o tårta. Det blir att rulla hem ;)

rosemarie sa...

Vi har haft en underbar jul med snö kallt och mycket go mat och julmys hos fam. Albinsson!! Förlovning på juldan var också en mycket trevlig överaskning, kan det bli bröllop nästa år igen tro??? Tack för en underbar julkorg har förstått att det var du och Victor som låg "bakom".Hoppas nu du får en lugn resa hem till Årsta igen Hälsa mamma och gratta på födelsedagen Kramar svärmor

Viola Vamp sa...

Sååå söt hund!

Hoppas att hemresorna gick smidigt och bra!

God fortsättning!

Kram!

lady thirty sa...

men så söt den lilla hunden är...

ha det gott!

kram