onsdag 24 februari 2010

Dinkel & brist på variation

Idag testade vi Polarbröds nyhet Dinkelbitar. Supergoda tyckte jag MEN det är 4 propoints i en. Vilket är lite väl mycket. Tur att jag bara åt en ;) Har iaf lyckats att äta precis 29 propoints idag, bra det :)

Åt en så god lunch idag, köttfärs & grönsaksfräs med Felix potatismos ( totalt blev det 6 propoints). Brukar äta Köttfärs & grönsaksfräs med kokt potatis men på jobbet orkar jag aldrig koka potatis och äter inte återuppvärmd potatis. Så det blev pulvermos, vilket är helt ok om man kryddar det lite själv. Men inget går ju upp mot hederligt hemma gjort mos.. iaf var det en god kombo att ha mos till maten. Så varför bryta ett vinnande koncept? Blir samma lunch imorgon oxå.. då har jag ätit K&G-fräs 3 dagar denna vecka. MUMMA!!

Köttfärs & Grönsaksfräs

Du behöver: köttfärs, morot, purjolök, vitkål, soya, vatten, salt, peppar.
Stek köttfärsen och ha sen i grönsakerna som ska vara strimlade/hackade i småbitar.
Låt fräsa under lock en stund, häll sen över vatten och soya. Krydda.
Så är det typ klart att äta. Det ska bara bli lite sky så det räcker med ca 2 dl vatten o 1½ msk soya.

Har du nån maträtt du kan äta ofta?

Inga kommentarer: